Praktische informatie

Home » Praktische informatie
Planning
De dagindeling van dit evenement is gelijk aan die van een autowasstraat. We beginnen met het voorsorteren (aanvang): we heten u van harte welkom met een kopje koffie of thee. Heel kort wordt uitgelegd hoe de dag zich gaat ontvouwen.

De eerste ronde kun je zien als het wassen van de auto. In deze ronde wordt uw vraag door collega-ondernemers vanuit diverse invalshoeken bekeken en door onze experts van feedback voorzien. Uw vraag wordt voorzien van een full-service wasprogramma, waarbij ook de kleinste details aan bod komen.

Een korte onderbreking van het wasprogramma volgt om even bij te tanken. Dit doen we tijdens de lunch.

In de eerste ronde is uw vraag behandeld, maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Nu krijgt u zelf de spons in handen! Samen met collega-ondernemers en experts zorgt u ook voor duidelijke antwoorden voor anderen.

De afsluitende borrel kunt u zien als “polishing” om de dag extra glans te geven. Hier kunt u heerlijk naborrelen met de opgedane contacten.

Locatie

Het Waslab zal op 21 mei plaatsvinden in PodiumBloos te Breda. PodiumBloos zal deze dag door ons ingericht worden en zal een gezellige werkomgeving worden.

Bereikbaarheid per Openbaar Vervoer
PodiumBloos ligt op 1,5 km afstand van Breda Centraal. Dit is te lopen, maar stadsbus 12 stopt er bijna voor de deur. Deze rijdt ieder half uur.

Bereikbaarheid met de auto
Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Aan de rechterkant kunt u gemakkelijk uw route plannen.